What is difference between applications programs and OS -Operating System- ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام
تاريخ النشر: 2015/08/04
abdulaziz aldhumairi
من قبل abdulaziz aldhumairi , Document Control , Ayar International Construction Company

an Operating System Runs the Applications,

Operating Systems Speak with Computer Hardware, Programs speak with the Operating Systems,

that's how things work in those wonder machines.