What is the best position for a fresh chemical engineer to be in the perfect career path ? process engineer or production engineer or something else ?

تم إضافة السؤال من قبل Nader Sharafi , Key Account Executive , Al- Kabli Trading Co.
تاريخ النشر: 2015/08/03
ahmed korri
من قبل ahmed korri , cherche quelque travaille , action conseil intervention

installation electrique et elecronique

Rashed Hamdy Rashed
من قبل Rashed Hamdy Rashed , production engineer , shabana group (A.D.M Co. for chemicals industries)

quality engineer is the best for chemical section