What are the fuction of fire brigade in building industry?

تم إضافة السؤال من قبل mohamedi kassim hassan kaila , Mechanical Engineer -Plumbing and Hvac designer , Mes Engineering Consultancy Ltd
تاريخ النشر: 2015/08/03
mohamedi kassim hassan kaila
من قبل mohamedi kassim hassan kaila , Mechanical Engineer -Plumbing and Hvac designer , Mes Engineering Consultancy Ltd

after knowing what is fire brigade you may answer my question

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

First question not clear . function fire brigade its for some time . before coming fire truck . also many thanks