How vibration sensors work?

تم إضافة السؤال من قبل Nivash Kumar , instrument and control engineer , Hydropower energy and general cnoustruction LLC
تاريخ النشر: 2015/08/03
Joseph Jr. Plaza
من قبل Joseph Jr. Plaza , Instrumentation & Electrical Engineer , Socatra

vibration sensor is used in large engine to detect how many mm the play of movement a certain machine will make...i saw in in our vessel main engine axial vibration sensor...