What is the function of ladder logic in Industrial Automation?

تم إضافة السؤال من قبل Moruf Alabi , Assistant Manager (Electrical Maintenance Engineer) , Aluminium Rolling Mills
تاريخ النشر: 2015/08/01
Muhamed Jasim Thaikkattil
من قبل Muhamed Jasim Thaikkattil , Electronics Engineer , Playaza,Malabar commercial Plaza Ltd

lader program is so simple and user defined.so every people with minimum logic can easly undestand it

RAHUMATHULLAH MOHAMMED SAYEED
من قبل RAHUMATHULLAH MOHAMMED SAYEED , APPLICATION ENGINEER , LAKSHIMI INDUSTRIAL AUTOMATION

 Ladder logic used for making control program for client requirment