Why do lenders using rating determined risk premiums dominate those using average risk premiums?

تم إضافة السؤال من قبل نبيل محمد عبدالرحمن مزق مزق , Credit & Collections Manager , Al Israa for Islamic Finance & Investment plc
تاريخ النشر: 2015/07/30
Rami Al Sharif
من قبل Rami Al Sharif , Internship , Al Ramz Capital

Because ratings are determined by specialized rating agencies that have sophisticated measures and criterion to almost accurately assess creditworthiness