What are the possible sonographic findings on a post-menopausal woman with clinical history of bleeding PV (per vagina)?

تم إضافة السؤال من قبل Stanislus Ugwuanyi , Radiographer , Obafemi Awolowo University Teaching Hospital, Ile-Ife
تاريخ النشر: 2015/07/30

- thickened endometrium >= 5mm

- organic lesion as submucous fibroid, ovarian cyst

- nothing ; DUB

Jayshree Sajjanar
من قبل Jayshree Sajjanar , Manager , Medical College and Private Practice

Endometrial hyperplasia, fibroids, ovarian tumours.

Natalia Fayzullina
من قبل Natalia Fayzullina , Lecturer , State medical academy for post graduate training

hyperplasia of endometrium