Risk hinders purchase decision of buyer. But in some buying decisions risk is very less. Which of the following buying situation has the lowest risk?

1. Straight Rebuy

2. Modified Rebuy

3. New Task

4. None of the above options

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/07/30
Adeel Salam Shaikh CPA, CMA
من قبل Adeel Salam Shaikh CPA, CMA , Accounting Manager , Keltour Controls Inc.

1. Straight Rebuy...............