If a company's rate of return on assets is 20 percent and the profit margin percentage is 5 percent, the company's total assets turnover must be?

تم إضافة السؤال من قبل Rizwan Khalid , Chief Accountant , Promedic Saudi Arabia
تاريخ النشر: 2015/07/29
Tarek Mohammed Hamed
من قبل Tarek Mohammed Hamed , Financial Manager , SABA Medical Company (Saba Polyclinics and Pharmacies)

Total assets turnover =4 times