What advice would you give to a law school young student?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2015/07/29
ahmed alyahiri
من قبل ahmed alyahiri , محامي حر , مكتب المحامي عبدالرحمن الأهدل

Yes .. very good............

Mohamed Abou El Azem
من قبل Mohamed Abou El Azem , Bachelor of Law , Bachelor of Law

No reservation laws but GET well

ghaida alqusair
من قبل ghaida alqusair , HR And Administration Specialist , Al Raidah investment company

Just work hard, study very good and go for it .. it's just amazing and nice to know all about law to help you for all your life and you will know what's for you and what's for others.