What do you think is the importance of management techniques in today's environment?

تم إضافة السؤال من قبل Tinashe Chikwasha , Administration Accountant , Hamrod Transport (PVT) LTD
تاريخ النشر: 2015/07/29
Sumith Mathew
من قبل Sumith Mathew , Asst.Project Engineer , PREMIER INTERNATIONAL PROJECTS LLC MUSCAT

It will unite the workers and staffs and also help to coordinate the daily procedures