Which one do you prefer? 3D Max or Maya?

تم إضافة السؤال من قبل Osama Elghamry , Senior Design Architect , DUR Hospitality
تاريخ النشر: 2013/08/20
Walid Benmahdi
من قبل Walid Benmahdi , Founder and Director , iHostme.dz

for3D games Modeling MAYA for Others:3D Studio MAX

Hisham Elshiekh
من قبل Hisham Elshiekh , Architect , Pro-Artist

for animation use mayafor Architecture use3ds max

Ajth Gopinath
من قبل Ajth Gopinath , senior designer , Debros exhibition and events

maya

Osama Elghamry
من قبل Osama Elghamry , Senior Design Architect , DUR Hospitality

===3D STUDIO MAX===

Hussam Abdelrahman Mohamed Ali Fageer
من قبل Hussam Abdelrahman Mohamed Ali Fageer , Senior Designer/Art Director , King Abdulaziz Foundation

For Modeling =3D Studio Max & ZBrush For Animation = MAYA & CINEMA4D For Rendering = VRay & Mental Ray You can use all of them to finalize your project

Mayez Kabbara
من قبل Mayez Kabbara , Social Media Senior , Alsayegh Media

I personaly prefer 3Ds Max, but it is commonly known that 3Ds Max is best for modeling while Maya is best for rigging and animation.