Is electronic payment systems safe enough to implement golbal ?

تم إضافة السؤال من قبل Fekri jouda , Director , Establishment: Ministry of National Economy
تاريخ النشر: 2015/07/27
tallapalli praveen
من قبل tallapalli praveen , Sr. Accountant , Continental Real Estate

Yes it is. As of now the complete world is in using the electronic payments for the safe and secure reasons.