How important is collateral management in loan booking?

تم إضافة السؤال من قبل OLALEKAN SALAWU , RELATIONSHIP MANAGEMENT OFFICER , SKYE BANK PLC
تاريخ النشر: 2015/07/23
mogdad mohammed
من قبل mogdad mohammed , موظف حجز تذاكر , قافله التقوى للسفر والسياحه

. Is a concrete assurances can be booked in the case of non-payment of the debtor 's religion , such as real estate and chattels , and this so-called mortgage ...