what is the next challenge for MS SQL Server ?

تم إضافة السؤال من قبل Esam Rabba , Technical Manager r , Hydra Soft , ZagTrader.com
تاريخ النشر: 2013/04/25
Waqas Ahmed
من قبل Waqas Ahmed , Tech. PM / Software Designer , Aga Khan University Hospital

The next challenge for SQL Server is No Database movement that is gaining pace.

Esam Rabba
من قبل Esam Rabba , Technical Manager r , Hydra Soft , ZagTrader.com

i think its the new promised technology , hakton i think which is the on memory database