What is the key goals to become a success person?

تم إضافة السؤال من قبل Amor mindoro , sales clerk , globe telecom
تاريخ النشر: 2015/07/21
katada Al-zain, B.A, MBA
من قبل katada Al-zain, B.A, MBA , PMO ,Service Operations Team Leader, Government Relations Analyst , ABB Electrical Industries Co Ltd

  • Be hard worker
  • Work for long hours
  • Have a sense of humor
  • Be a risk taker
  • Have a got network
  • Capability to work under pressure
  • Be cooperative

saeid bagheri
من قبل saeid bagheri , SITE ENGINEERING , iRAN THERMO

girl is success in my contry i do not why?but every body  of men who try hard is not success!!!!!!!!

joel elegeno
من قبل joel elegeno , Barista/Pastry Chef/Cook/Baker , AL muttawa khatib

A dreamer person is a sucesser person