Why fire work is unsafe?

تم إضافة السؤال من قبل abdulaziz Mubaraki , Fire inestructorII , SAMREF
تاريخ النشر: 2015/07/21
zahid ullah
من قبل zahid ullah , Heavy Truck Driver , Al Bhiya trieding service LLC

fire is a chemical reaction between fuel .oxygen and ignition of sources that kind fire work unsafe.

Atif Hameed
من قبل Atif Hameed , Lead Fire Fighter/Fire Trainer/NFPA Certified , Punjab Emergency Services Rescue 1122 Pakistan

Fire is a chemical reaction between fuel and O2 at suitable temperature,that kind of fire work is unsafe