Sequential games can be solved using :?

 a. tit-for-tat.

 b. dominated strategies.

 c. backward induction.

 d. risk averaging.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/07/20
Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

c. backward induction.. ........................................................................

Khaled Anwar
من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''

The answer is : Option ( C )

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Option " C" Is My Answer  .....

Salvatore Augello
من قبل Salvatore Augello , owner , A.S. Trade & Consult

opt C _____________________________________

Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

c. backward induction

Sashikanta Mohapatra
من قبل Sashikanta Mohapatra , Manager - Business Development/Sales Process Deployment , Vodafone Spacetel Limited

It's the3rd option....Option C.

Anthony D'mello
من قبل Anthony D'mello , Warehouse Manager - Operations Supply Chain , Almarai Company - Western Bakery

I had no idea regarding your question but looked it up and gained some information and knowledge on the subject.  Thank you for the invite and opportunity to learn something new.

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

. backward induction. ...............................

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

  1. Sequential games can be solved using The correct answer was: c. backward induction.