What forms of credit facilities are available to medium enterprises for growth and expansion?

تم إضافة السؤال من قبل AGWENANG FONTANGWAN , MANAGER , Express savings and credit Cameroon and Global Financial Investment Plc
تاريخ النشر: 2015/07/20
Sikander Ahmed
من قبل Sikander Ahmed , Asst General Manager , State Bank of India

Term Loans, Cash Credit, Letter of Credit, Bank Guarantee, Export Packing Credit etc.