Define break-even point?

تم إضافة السؤال من قبل Said Shaban , Accountant , Tri State Materials Testing
تاريخ النشر: 2015/07/19
Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

In Cost Accounting BEP  is a point where Cost and Revenue are equal (No Gain no loss point) in business...

Said Shaban
من قبل Said Shaban , Accountant , Tri State Materials Testing

The Break - even point can be defined either as :

* The point where total sales revenue equals total expenses ( variable and fixed )

* The point where total contribution margin equals total fixed expenses.