In an mcb, it will be marked as, say C16,What does C stands for?? 1). Insulation level 2). Voltage class 3). Tripping curve 4). Heating curve

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/07/19
STALIN                             MA
من قبل STALIN MA , General Manager Operations , vmss dynnamiq

3 tripping curve there is b,C,d curves for tripping,B is most sensitive, C is normal range and D withstands the highest surges.

ZIA UL HAQ IBRAMSHA
من قبل ZIA UL HAQ IBRAMSHA , Technical Engineer (Electrical Engineering) , Saudi Awtad Mechanical Electrical Company (SAME),

3. FOR SELECTION OF TRIPPING CURVE WITHSTAND CAPACITY