Which of the following is not an external user of accounting data?

1. Labor Unions

2. Customers

3. Economic Planners

4. Finance Directors

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/07/18
Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

Answer number4 is the correct answer Thank you

Said Shaban
من قبل Said Shaban , Accountant , Tri State Materials Testing

The finance Directors are not an external user of accounting data.