Gas pipes lines Straight Ups for travelling the gas Why made Gas pipes lines Up side Junction Station gas will travel Verticle & down direction?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Yousuf Ahmed Nilangakar , Instrumentation Engineer To Projects Engineer Instn , Bezel Arabia Company Ltd Jubail
تاريخ النشر: 2015/07/16
Mutaher Al hassani
من قبل Mutaher Al hassani , Yemen , lockhead marten company -Yemen air force

to prevent split line because of gas pressure