What is the most important for PPC supervisor?

تم إضافة السؤال من قبل Adang Nurdin , Technical Assistance , CV. SURYA LESTARI(March 2014 - August 2014)
تاريخ النشر: 2015/07/16
selvakumaran kumaran
من قبل selvakumaran kumaran , Assistant Professor , NPR college of engineering and technology

he first thing your PPC manager should do, before he  even logs into AdWords, is talk to you about your goals. A PPC campaign without goals is like traveling to a new city without a map. How will you find your way if you don’t know where you’re going?