Do you require continuous or regular monitoring of pressure differentials over primary (e.g. G4), secondary (e.g. F9) and/or HEPA (e.g. H13) filters?

تم إضافة السؤال من قبل Basharat Ali , Mechanical supervisor , FCC
تاريخ النشر: 2015/07/16
Muhammad Arsalan Siddiqui
من قبل Muhammad Arsalan Siddiqui , MEP Project Manager , JLL

yes we require on continuous basis so that the life and performance of fan of unit, quality of air and performance of coil will be better.