How can you begin networking before entering higher education?

تم إضافة السؤال من قبل Zaid Mahadin
تاريخ النشر: 2015/07/13
ashraf taha
من قبل ashraf taha , مدرس - teacher , مراكز تعليمية - Educational centers

Will gain experience communicating with others, one of the most important things

Nudrat Saleem
من قبل Nudrat Saleem , Resource Person , Tech Mahindra Foundation

To spend all the time with teachers

Ahmad  AlMaghariz
من قبل Ahmad AlMaghariz , English Translator , Erem news

TO USE THE NETWORK ...YOU WILL BE ABLE TO COMMUNICATE WITH DIFFERENT PEOPLE AND DIFFERENT SITES ...SO YOU WLII HAVE A GOOD DATA BASE WHICH WILL HELP YOU TO CARRY ON IN ANY HIGH STUDIES

Etchika Franco Juárez
من قبل Etchika Franco Juárez , English Language Teacher , Broadway Institute

You can join on Facebook groups also via Linked in, when you want to networking is important to find common interest with the people you try to networking.