What are the chances of a Chartered Accountant becoming an entrepreneur?

تم إضافة السؤال من قبل Zaid Mahadin
تاريخ النشر: 2015/07/13
lakshminarasimham mallareddi
من قبل lakshminarasimham mallareddi , Manager Finance & Accounts , M/s. Vandana Global Limited, Raipur, Chhattisgarh

When C.A will becomes an enterpreneur he will be the better person to manage the business wll take better decisions.

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

agree with answers ...........................

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

It is essence of Charted Accountant to be a good Businessman but a businessman is not necessarily a good Accountant. thus, it takes many things to be a good Accountant. Even a businessman doesnt have those qualities that a Charted Accountant has!