How many fire fighter should inter confined place?

تم إضافة السؤال من قبل abdulaziz Mubaraki , Fire inestructorII , SAMREF
تاريخ النشر: 2015/07/13
Waqar Ghani
من قبل Waqar Ghani , Government Professional Disaster Emergency Response Team DERT and Firefighter , Emergency Rescue Service RESCUE 1122

2 fire fighter should inter to confined place as buddy

Mbuso Nkomo
من قبل Mbuso Nkomo , Fire fighter , Bulawayo Fire and Ambulance Services

2 FIREFIGHTERS. IT ALLOWS FOR ROOM TO WORK BE IT FIREFIGHTING OR RESCUE EFFECTIVELY