Markowitz Company increased its allowance for uncollectable accounts. This adjustment will?

a. increase the acid test ratio.b. increase working capital.c. reduce debt-to-asset ratio.d. reduce the current ratio.

تم إضافة السؤال من قبل mohamed Hakim CMA CPA Candidate , Accounting Manager , Andersen saudi arabia
تاريخ النشر: 2015/07/12
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

d. reduce the current ratio.

mohamed Hakim CMA CPA Candidate
من قبل mohamed Hakim CMA CPA Candidate , Accounting Manager , Andersen saudi arabia

very good as usual Mr Jetley

Thanks for answer