Do you agree if all attendant in food and beverages service will do the same as ambassador, will it give benifits for both partiy? if yes. why?

تم إضافة السؤال من قبل Radian Alobba , Assistant Manager , Cru Concepts Inc. Cav Wine Shop and Restaurant
تاريخ النشر: 2015/07/12
muralidharan valiaveettil
من قبل muralidharan valiaveettil , Manager , State Bank of Travancore

NO. VARIES FROM DIFFERENT LEVELS OF THINKING