ما هي أهم البرامج الخاصة بمهندسين الإليكتروميكانيكال؟ What are the programs that is important for electro-mechanical engineer?

تم إضافة السؤال من قبل Hashem Hassanien , Projects Engineer , alfanar
تاريخ النشر: 2013/08/18
yahia fadl
من قبل yahia fadl , MEP ENGINEER , Al tamiria contracting

Autodesk mep prodect for drafting & design calculations for hvac systems elite , carriere ,hap and other hvac company design software  elite design software for fire fighting hydrulic calculation

Anisuddin Siddiqui
من قبل Anisuddin Siddiqui , Sr. Planning Engineer , Southwest Architecture

Software mentioned above that is Elite, Carrier and Hap etc.
are good software.

juned juned
من قبل juned juned

hi sir have a job for me in your company becaue i am now working in bahrain shaheen electro mechenical so if have any chance for me you contact me at my own mobile no

Mohamed Youssef
من قبل Mohamed Youssef , Construction Manager , Hitachi Construction

برنامج حسابات كارير هاب , برنامج حسابات الدكت , حسابات الضغوط

Leonardo Banzali
من قبل Leonardo Banzali , Electrical Maintenance-trainer , Sadara Chemical Company

Better to start studying CNC machines and acknowledging the importance of robotics for applications in the manufacturing and production industries.