Is it mandatory to have AHM 830 - Ground Handling Charge Note signed for every flight?

تم إضافة السؤال من قبل Katarina Kondulova , Senior Sales Support Manager , United Aviation Services FZCO
تاريخ النشر: 2015/07/09
yasir anass ali abass anass
من قبل yasir anass ali abass anass , موظف - علاقات عامة , الهيئة العامة للمواصفات والمقاييس السودانية

The Airport Handling Manual (AHM) is your definitive source for the latest ... Simply select the functions of the ground handling    .. yes