Why I could not get a work other than an executive secretary position when I can do something else?

تم إضافة السؤال من قبل Gregorio, Jr. Aguila
تاريخ النشر: 2015/07/07
Muhammad Moeen Bhatti
من قبل Muhammad Moeen Bhatti , Cluster Incharge , Premier DLC - A project of Beaconhouse Group

you might have not added your skills properly on your resume. you should add some other skills which have regarding other positions which you want to face