How should one prepare if they want to enter the Private Banking as a junior?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2015/07/06
Saidul Alam
من قبل Saidul Alam , Accountant , Akhtar Al Balushi Trad. & Cont. L.L.C

They should complete business degree in finance and should complete their internship and project report on bank.