What are the core competencies that differentiates a Marketing and HR professionals?

تم إضافة السؤال من قبل Rahaf Masri , Account Sales Director , MT3 Digital
تاريخ النشر: 2015/07/06
Kishor Vadher
من قبل Kishor Vadher , Sales Manager , Hausstrom ltd. Lagos

Marketing and HR both are different field. At every level it makes difference. Marketing work is different and HR work is different. How you co relate to each other