What are the most important details for a recruiter during a first interview?

تم إضافة السؤال من قبل Ameera Chhapra , Recruitment Consultant , Huxley Associates
تاريخ النشر: 2015/07/06
Eltohami Azhari Elbashir
من قبل Eltohami Azhari Elbashir , صحفي محرر , صحيفة قوون الرياضية

The general appearance Tact and good public speaking Proficiency Computer Certificate