Leaders can't predict followers' behavior; Leaders need to know why people do what they do?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants
تاريخ النشر: 2015/07/05
Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

Knowing about people working under them helps them to shape their action plans.