How can I lock-up and reopen my MS word file?

تم إضافة السؤال من قبل Meherunnessa Runy , Mid-level Officer , DoF
تاريخ النشر: 2013/08/16
Saad Kapadia FCA - CIA - CFE - CISA - CRMA-FMVA
من قبل Saad Kapadia FCA - CIA - CFE - CISA - CRMA-FMVA , Head Of Internal Audit , Cenomi Centers - Joint Stock Company

You can insert password by following following: From Office Button, click save as > word document Click tools > general options and mention password for opening the file.