If Cash=$1000 inventories=$4000 Debtors=$5000 fixed assets=? Capital+Liabilities=$15000 What is the Amount of total assets?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Hassanin CMA , Finance manager , Methode Electronics
تاريخ النشر: 2015/07/03
Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Option C is the right answer.

Wasim khan wazir
من قبل Wasim khan wazir , Finance Specialist , Mott Macdonald

Total assets $15000.................

lakshminarasimham mallareddi
من قبل lakshminarasimham mallareddi , Manager Finance & Accounts , M/s. Vandana Global Limited, Raipur, Chhattisgarh

Correct Answer is B) $10,000 Cash $1000 Inventories $4000 Debtors$5000