How can an organization/company that has been leader in its field once can comeback after its downfall due to heavy competition like Nokia,Blackberry?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/07/02
Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

Innovation

Business development

New strategies

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

Unless they re-invent themselves, they cannot make a comeback.