What is the future of Chartered Accountancy profession?

تم إضافة السؤال من قبل Rahaf Masri , Account Sales Director , MT3 Digital
تاريخ النشر: 2015/07/02
Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud
من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed

what do you expect?   if the whole economy of any country will be under electronic control systematically, a Chartered Accountancy profession still in need. it might be less headache

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

agree with answers >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

lakshminarasimham mallareddi
من قبل lakshminarasimham mallareddi , Manager Finance & Accounts , M/s. Vandana Global Limited, Raipur, Chhattisgarh

It would always will be brighter. Think positive.