What is difference between "sole source" and "single source"?

تم إضافة السؤال من قبل sardar mardookhy , PMP certified Project manager , MCCI
تاريخ النشر: 2015/07/01
Daniel Matondo
من قبل Daniel Matondo

sole source simply means no bid contract which means only one contract can provide contractual services while single source means single manufacture or supplier to a particular product