Why are visa fees differs from country to country?

تم إضافة السؤال من قبل Olagoke Akande , HR/RID Officer , Oyo State Agricultural Development Programme
تاريخ النشر: 2015/06/30
Asif Mohammad
من قبل Asif Mohammad , Import/Export - Purchasing, Logistics, Procurement , M/S. Wafrah Trading Company

Visa Fee is always different from country to country and even some countries offers free entry to some countries

Haytham Saed
من قبل Haytham Saed , Regional Supply Chain Specialist , Danish Refugee Council

depends on the  rate of currency exchange