What is your favourite GCC country and why?

- for business- for living

(Not counting the one you are from!)

تم إضافة السؤال من قبل Duncan Robertson , Strategy Consultant , Duncan Robertson Consultancy
تاريخ النشر: 2015/06/28
Muhammad Talha Javed
من قبل Muhammad Talha Javed , DEPUTY MANAGER - SUPPLY CHAIN & PRODUCTION PLANNING , MAPLE PHARMACEUTICALS

All GCC countries are enrich with resources and will give you fruitful horizons especially for business and living as a hub b/w Asia and Europe.