What is the most common manifestation of a patient who is having infection?

تم إضافة السؤال من قبل Mercy Tubal , Staff Nurse , Valladolid District Hospital
تاريخ النشر: 2015/06/28
Kavaz Almir
من قبل Kavaz Almir , Emergency Medical Technician , Beaumont Health

Fever and leucocythosis in lab diagnostics.

Ikechukwu Ezukuse
من قبل Ikechukwu Ezukuse , Nurse Manager , Fredie Drug store

High grade fever

WBC increased than normal

This maybe local or generalized.

shafeek pazhankarayil
من قبل shafeek pazhankarayil , staff nurse , Karuna medical college hospital palakkad

fever is main manifestaion. check laboratory findings , malaise.

Andro Perez
من قبل Andro Perez , company nurse , Magellan Performance Outsourcing Corporation

HIGH GRADE FEVER, wbc may decrease or may elevate. Its depends on whether the infection cause by virus, bacteria or fungi.

Stephen Awusi
من قبل Stephen Awusi , Medical Aid , Brand options Advertising LLC

fever, pain and increased white blood cells

James Cyrell Gojar
من قبل James Cyrell Gojar , Staff nurse , American Surgecenter LLC

Fever, increased in wbc count, body malaise

jessica Jimenez
من قبل jessica Jimenez , registered nurse , risalla home healthcare

fever is the most common manifestation of a patient having an infection