How does one pitch themselves at an interview for Marketing while having the relevant experience while not having the utmost of qualification?

تم إضافة السؤال من قبل AbbasAli Kasim , Sales-Marketing & CRM Executive. , Al Khaja Hospitality Group.
تاريخ النشر: 2015/06/27
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Priority will be experienced...................................