Power that subordinates have over their superiors is known as:?

        A)    opposing power.        B)    countervailing power.        C)    subordinating power.        D)    subsidiary power.

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/06/27
Natalia Vladimorov
من قبل Natalia Vladimorov , مدير الجودة , روسيا اغرونوم

I think that is     countervailing power.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

   B)    countervailing power.

Arnold Gutierrez
من قبل Arnold Gutierrez , Business Processing Associate/ Data Entry Analyst , Allsectech Manila Inc.

B) countervailing power.  The capacity of a person, team or organization to keep a more powerful person or group in the exchange relationship.

Babak Kaberi
من قبل Babak Kaberi , Project Coordinator for Engineering Affairs , IOID

Dear Vinod,

You are right. "B" is correct. However,  in my opinion, it is not a comprehensive definition regarding "Countervailing power".