Which is better for drawing wiring diagrams, autocad electric or normal autocad?

تم إضافة السؤال من قبل karim ismail , application engineer , Robert Bosch
تاريخ النشر: 2015/06/25
Kris Riel Cailing
من قبل Kris Riel Cailing , Maintenance Engineer (Electrical and Instrumentation) , Philippine Phosphate Fertilizer Corporation

autocad electrical is better for drawing electrical wiring diagrams.

Sajjad Hussain
من قبل Sajjad Hussain , Transmark International , Transmark International ,Pakistan

AutoCAD electrical is specially designed for Electrical projects. I will suggest to chose it for convenience. All kind of electrical components are available in it