How to calculate ATV average transaction value?

تم إضافة السؤال من قبل kaleem ahmad nsari kaleem , Administrative Assistant , Updation of medicines / Cosmetics
تاريخ النشر: 2015/06/25
Bharat das
من قبل Bharat das , SENIOR WAREHOUSEMAN , Dyncorp intl

i have lot expereince to calculate

X. Cuison
من قبل X. Cuison , ASSISTANT BRAND MANAGER , Al Futtaim Group

For ATV, you have to get the average transaction first ( whether for a day , for a month and so on and so forth).

Net sales divided by the no. of average transaction.

Janet Silvosa
من قبل Janet Silvosa , Sales Associate/Cashier , Al Rashid Group/Landmark Group

ATV means Average Transaction Value. In order to get the ATV it should be calculated as:

Net sales divided by the Number of Customers.