What is an expansion joint?..and why they are used in structures?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/06/25
Harish Mannarakottu Gopalakrishnan
من قبل Harish Mannarakottu Gopalakrishnan , OPTICS TRANSMISSION Engineer (CISCO-SNFN Project) , Saudi Emircom

For my work space ( telecom) Expansion means Node expansion ( for attaining more capacity with extra boards  installing in the existing Nodes)